Vlog 7, spierpijn en aquabootcamp

Ik begon de week met spierpijn na mijn (stormachtige) cross van zaterdag, en eindigde met spierpijn van een aquabootcamp.

Het was weer een heerlijke week! De werkdagen vlogen weer voorbij, en daar was ik deze week helemaal niet rouwig om. Wat ook hielp, was het weer: naarmate de week vorderde, werd het steeds lente-achtiger. Love it!

Bovendien beloofde het weekend weer veel goeds, en dat bleek ook wel. Al lange tijd stond de zaterdag dik omcirkeld in mijn agenda, en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wat een geweldig feestje was het weer, met zoveel #anitaladies bij elkaar! Ik heb nu nog spierpijn in mijn kaken van het lachen tijdens de aquabootcamp…

Kijk je weer mee?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.