Rosa faia aquabootcamp, featuring de #anitaladies

Met een gezellige groep #anitaladies was ik zaterdag in Brummen, waar we een heel gave workout mochten doen. En dat ook nog in badkleding van Rosa Faia, wat een verwennerij! Rosa Faia is een mooi lingerie en badkleding merk, van Anita. Die sportbeha’s ken ik al als bijzonder fijn, de badkleding van Rosa Faia zou vandaag flink op de proef gesteld worden. 😉

Het begon al bij binnenkomst. We werden door Mirjam, die dit georganiseerd had, en Marjon van Anita Nederland in de watten gelegd: voor elk van ons was er een pakketje. Een badlaken en de badkleding. Oh en een lekker taartje bij de koffie/thee. 😋

Let’s go to the pool

Vervolgens is het dan toch tijd, dus hup naar de kleedruimtes en omkleden, ik had gekozen voor de bikini. Na een korte uitleg gingen we het water in. Als eerste onderdeel mocht ik flink aan de bak met een bootcamp! In het water, er uit, er weer in… Dat was pittig, zeker omdat ik nogal wat “kippekracht” in m’n armen heb hihi… En herken je dat, dat je telkens even checkt of je bikini wel goed zit als je in of uit het water gaat? Dat deed ik na 2x niet meer, hij zat als gegoten.

Vervolgens was het tijd voor auqaspinning… Ja, ook de spinbikes stonden in het bad. Kapot gaan op een fiets in het water, wie had dat gedacht? Maar dit was wel echt gaaf om te doen!

Maar eerlijk is eerlijk, we wisten ons zo nu en dan echt wel als jonge grietjes te gedragen en hadden ook onderling de grootste lol. Oké, behalve als ik ff iets tè fanatiek de oefeningen probeerde te doen, dan was ik best wel stil. Ja, dat bestaat dus echt. 😂

 

En na die auqaspinning gingen we naar ons laatste onderdeel: stabiliteitsoefeningen op een aquaboard. Jep, stabiliteit was wel een dingetje hoor… Het kostte even wat tijd om het gevoel te krijgen, maar het ging aardig!

Oke, zijwaarts staan en dan squatten is echt wel extra lastig. Dat had ik net op tijd in de gaten, het scheelde niet veel of ik was van het board af gekukeld.

En na al deze bijzondere activiteiten vonden we het wel zo lekker om nog héél even gewoon het water in te gaan. Lekker hoor, om af te sluiten met een duik.

Rosa Faia bikini

Wat was het een gaaf evenement en hoe bijzonder is het dat ik daar weer bij mocht zijn. Ik heb deze bikini van Rosa Faia heel goed kunnen testen. Springen, duiken… Het kan allemaal! En het mooie is, dat je met de badkleding van Rosa Faia kunt “spelen” volgens het mix and match principe. Het ene type broekje, andere topje? Verschillende kleur, patroontje? Het kan allemaal! Neem maar eens een kijkje op de website van Anita om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Ik ben in elk geval fan van deze bikini. Hij zit heel fijn, heeft een mooie uitstraling. Ik vind het zowel sportief, als ook elegant ogen. Dat bevalt mij wel!

Enne… Nog even meegenieten van bewegende beelden van deze bijzondere clinic? Kijk dan hier naar m’n vlog van vorige week.

En ik? Na een paar dagen was de spierpijn uit mijn kaken en buik als laatste verdwenen… Beetje veel gelachen 🙈 Maar qua sport houd ik het toch bij lopen. De bikini zal zeker niet werkloos in de kast blijven liggen, die heeft al bij voorbaat een plekje in m’n koffer voor de vakanties.

Heb jij wel eens zo’n zwembad-workout gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.