zon en maan

Vlog 8, zon en maan

Deze vlog staat in het teken van zon en maan.

Twee tegenpolen in de ruimte, tegenstellingen van de dag en de nacht…
Maar voor mij hadden ze deze week juist één ding gemeen. Zon en maan kunnen mij allebei een heel fijn en gelukkig gevoel geven. Vooral als ik dan ook nog hardlopend of wandelend kan genieten van die mooie “bollen” in de lucht.

En als je dan ook nog het geluk hebt om de zon te zien opkomen èn ondergaan op dezelfde dag, is dat natuurlijk helemaal een mooi feestje! Die zonsopkomst was een feestje waarvan ik samen met Patricia kon genieten, die volle maan zag ik twee dagen later met Emma, Rebecca en Marina.

Kijk je weer mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.