Vlog 9, Lente in Twente?

Wat hebben we afgelopen week kunnen genieten van lente-achtig weer! De zon liet zich vaak zien, de temperatuur schoot flink omhoog overdag…
Maar ondanks dat lente gevoel moest er wel gewoon gewerkt worden. Ik had een dag-planning voor mijzelf, en daar wist ik mij bijzonder goed aan te houden. Dat gaf een goed gevoel en zorgde voor rust. I love it when a plan comes together šŸ˜‰

Ondanks dat ik overdag binnen zat in verband met mijn werk, heb ik wel zo goed als het ging van deze bijzondere lentedagen genoten.Ā Ik had hier wel aan kunnen wennen hoor! Maar ja, “maart roert zijn staart” gaat ook nu weer op.

Ook had ik weer een baantraining, die deze week geen baantraining was. Snap je het nog? hihi… Grapje natuurlijk. In plaats van op de baan te gaan trainen, gingen we naar een plek waar we perfect heuveltraining konden doen. Het was lang geleden dat ik zo’n specifieke heuveltraining had gehad. De techniek werd weer even flink bijgeschaafd.

Kijk je weer mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.