Cadeautjes tijd!

Vlog 19, cadeautjes ontvangen is leuk!

Deze week kreeg ik leuke cadeautjes!

Maar voor het zover was, begon ik de week met een work-out voor de tv: eerst een serie buikspieroefeningen, gevolgd door een Tabbata. Killing!

Ook ging ik weer serieus aan de slag met m’n eten. Als ik niet alles goed voorbereid, ben ik veel te snel geneigd om maar wat te grijpen wat voorhanden is. Da’s natuurlijk niet echt handig, dus mealpreppen dan maar!

En als je dan thuiskomt en er een doos bezorgd is van Anita Active, dan weet ik direct hoe laat het is: cadeautjes tijd! Het was lastig, maar het is me redelijk gelukt om het met één hand uit te pakken hihi… Zaterdag sta ik samen met nog vele andere #anitamuddyangels in dit toffe setje aan de start van de Muddy Angel Run in Amsterdam! Yes, weer één van mijn plannen voor deze maand, ik heb er zin in!

Kijk je weer mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.