Keukenprinses header

Vlog 18, keukenprinses… Of toch niet?

En weer een week voorbij, waarin ik eindelijk eens voor keukenprinses probeerde te spelen.

De week begon met de Londen marathon en Formule 1. Lekker “passief sporten”, om vervolgens zelf lekker naar buiten te gaan voor een rondje hardlopen. Mijn voedingspatroon heb ik flink onder de loep genomen, want dat was weer compleet op hol geslagen. (Lees: veel zoet, veel koolhydraten, veel… eh, gewoon teveel). Ik heb de touwtjes weer in handen genomen en het roer omgegooid. Maar echt gemakkelijk gaat dat nog niet… Dat ging vorig jaar toch wel een heel stuk beter!

En al zo vaak zag ik foto’s van bananenbrood voorbij komen, in allerlei varianten, dat ik besloot zelf ook maar eens voor keukenprinses te spelen en me er (eindelijk) zelf aan te wagen. Ik heb dit recept als basis gebruikt, maar er direct weer een eigen “twist” aan gegeven. Of het gelukt is?

Kijk mee en oordeel zelf šŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.