Modderfiguur, vlog 20

Vlog 20, ik sloeg een modderfiguur

Ik sloeg een modderfiguur deze week… Een beetje hardlopen, werken… Al met al was het een geslaagde week!

Mijn week begon op moederdag. Ik ben heerlijk door mijn lieve “mannen” in de watten gelegd. Ik heb enorm genoten van die lieve cadeautjes, het lekkere eten… En ik hoefde zelf niets te doen, mijn mannen doken de keuken in!

Ook ging ik eindelijk weer eens samen met m’n lieve Cocker hardlopen. Ze had er enorm veel zin in, en wist ook direct weer wat er van haar werd verwacht: Niet teveel snuffelen, maar lekker voor mij uit rennen en mij zo “op sleeptouw” nemen! hihi…

Rode draad deze week was het Songfestival. Elk jaar ben ik van de partij en zit ik 3 avonden gekluisterd voor de buis. Het was spannend, gaaf, zo nu en dan een pijniging voor m’n oren maar vooral weer een genot om naar te kijken. Maar jeetje, die spanning op het eind! Pppfffffff…. Super gaaf dat Duncan heeft gewonnen, voor het eerst dat ik bewust meemaak dat Nederland wint! De vorige keer is al weer 44 jaar geleden. Toen was ik nog te klein om het te ervaren, toen was ik amper 2,5 jaar hihi…

De postbode had ook weer enorm leuke post! Ik kreeg weer een enorm leuk pakketje van een uitgeverij. Ik heb weer nieuw “leesvoer” voor de komende tijd!

En zaterdag… oh jee… ik sloeg een modderfiguur! Maar dan wel met een enorme lach op mijn gezicht, want ik deed mee met de Muddy Angel Run, met de #anitamuddyangels. Een verslag volgt nog, maar de beelden die ik met m’n Virb heb gefilmd, kun je al wel vast hier bekijken.

Gezellig weekje al met al dus! Moederdag, hardlopen, boeken, modderfiguur en het Eurovisie Songfestival met Nederland als winnaar: heerlijk om op terug te kijken.

Kijk je weer gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.