Vlog 23, over een slechte race en een prachtig feest

En al weer een week voorbij, waarin ik een slechte race liep, maar ook genoot van een prachtig feest. Ik begon de week weer met een paar heerlijke wandelingen. Met de kennis die ik heb opgedaan uit het boek “Verademing” ga ik aan de slag, om te proberen mijn ademhaling goed onder controle te krijgen en te houden. Dat is nog best lastig!

Donderdag sta ik (nogal onverwacht) aan de start van de Dubbele Mijl van de FBK Games. Hoe dit ging zul je in een apart wedstrijdverslag kunnen lezen later deze week.

Vrijdag gingen de voetjes van de vloer bij een verjaardag, en toen ik zaterdag opstond waren mijn kuiten niet blij met het feit dat ik de avond ervoor hoge hakken had gedragen… En laat nu net op dat moment de postbode een lief pakketje van Flexpower hebben gebracht! Precies wat ik nodig had op dat moment.
Het weekend sloot ik af met een prachtig feest: Ik ging naar doorkomststad Almelo, om daar de Roparunners aan te moedigen die in Hamburg waren gestart, op hun weg naar de finish in Rotterdam. Heel bijzonder om te mogen meemaken, ik heb er van genoten! Ja, het was echt een prachtig feest.

Kijk je weer mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.