Viva España header

Vlog 25, Viva España! Relaxen in optima forma

Eh… Viva España? Heb ik iets gemist? Nee hoor! Je hebt niets gemist.
Mijn vorige vlog eindigde ik zondag na de Ladiesrun in Rotterdam, deze vlog begint op het station, als ik wacht op de trein die me naar Schiphol zal brengen.

Heerlijk onaangekondigd (op de socials bedoel ik dan) ben ik er een weekje tussenuit geweest! Harry was al in Spanje, ik reisde hem dus mooi achterna om lekker een week samen te genieten van het “viva España”. Zoveel plannen, ideetjes… Een dag Barcelona, Girona is misschien ook wel mooi…

Maar eenmaal aangekomen, bleek dat “viva España” voor ons vooral te bestaan uit lekker relaxen, lezen, aan/in het zwembad liggen. We zaten in een appartement in het Hapimag complex “Mas Nou”, bij Platja d’Aro. Oh en ik kon een wedstrijd doen “wie is het roodst” met een kreeft. (au!)

As we speak zijn we weer op de terugreis naar Nederland. Voor het weer hadden we niet weg hoeven gaan, het is in Nederland een paar graden warmer dan in Catalonië! Maar het echte vakantiegevoel krijg ik toch wel altijd als het landschap er heel anders uit ziet dan thuis, en je veel mensen in een andere taal hoort praten om je heen.

Kijk lekker mee, naar een vooral heel relaxte week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.