vlog 29, op de radio header

Vlog 29, op de radio en in de natuur

Ik was deze week op de radio te horen! Ik vond het wel heel spannend, want ik wist niet wat er van het interview (dat ik vorige week had gehad) over zou blijven… Maar behalve dat je mij op de radio kon horen, was het ook de week waarin wij definitief afscheid moesten nemen van Minoes. Ze mocht net geen 16 worden (19 augustus), maar uiteindelijk weten wij dat het niet anders kon.

Later in de week zijn Harry en ik met z’n tweetjes gezellig naar de camping gegaan. Lekker genieten, ontspannen en vooral de dagen vullen met het motto “niets moet, alles mag”.

En ja, bij kamperen hoort (voor mij althans) ook, dat ik op de fiets lekker boodschappen ga doen zodra dat maar een beetje mogelijk is. Lekker uitwaaien!

We hebben de week afgesloten met een wandeling in de omgeving, waarbij we heel veel verschillende stukjes natuur mochten bewonderen. En ja, als het dan toch super lekker weer is, doe je toch lekker de barbecue aan? Jarenlang hebben we genoten van het gemak van een skottelbraai, maar dat kan volgens ons toch echt niet tippen aan een barbecue op houtskool.

Heb jij het interview op de radio nog (terug)geluisterd? En vind jij barbecueën ook zo lekker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.