lekker fietsen header

Vlog 30, lekker fietsen maar dan anders

Afgelopen week stond (uiteindelijk) in het teken van lekker fietsen.

Hoewel ik zondag begon met een lekkere workout, bleek dat lekker fietsen toch wel door de week heen een rode draad te zijn geweest.

Ik ben weer heerlijk op pad geweest voor boodschappen op m’n (stads)fiets, lekker erop uit en genieten van de route. Ook dat is vakantie!

Toch ben ik ook nog aan het werk geweest, want op de dinsdagen blijf ik gewoon m’n pedicure-werk doen deze weken. Afgelopen dinsdag was het wel heel fijn, om in de middag een “gat” in de planning te hebben en zo ook een bezoek aan de sportschool te kunnen brengen.  Om te voorkomen dat ik al te veel spierpijn zou krijgen, heb ik ‘s avonds een fijne ronde van 5km gewandeld.

Woensdag zag ik op instagram berichtjes over de #alternatievevierdaagse voorbij komen. Toen besloot ik voor mijzelf deze kleine uitdaging aan te gaan, en wandelde ik elke dag (minimaal) 5km.

Vrijdag kwamen onze zoons gezellig naar de camping, en gingen we met z’n vieren op pad: we gingen lekker fietsen! Of toch niet… Het was in elk geval ontzettend leuk om te doen, we hebben met z’n vieren enorm genoten en gelachen met elkaar. We hadden speciale vervoersmiddelen gehuurd bij Twente Toer en heerlijk getoerd door de omgeving.

Oh en dan vergeet ik vast nog wat… Kijk maar weer gezellig mee naar afgelopen week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.