Blog juli header

Een juli die ik niet snel zal vergeten…

De maand juli is al weer bijna voorbij, een maand die ik om meerdere redenen niet snel zal vergeten.

Zo kon ik eindelijk na vier maanden weer naar de sportschool. Deze moest in maart uiteraard verplicht dicht ivm de Corona-crisis en mocht per 1 juli weer open. Veel andere sportscholen konden al eerder open omdat ze buiten trainen mogelijk maakten. Helaas kon dit bij “mijn” sportschool niet. Maar hey, op 1 juli stond ik dan wel weer direct om 7:00u voor de deur van de gym, feest!

Ook ben ik op Radio 1 te horen geweest, hoe bijzonder is dat! En dat allemaal door mijn “nieuwste tic” die ik in de afgelopen maanden heb ontdekt.

Maar goed, het was niet alleen maar feest… Op de dag dat mijn interview op Radio 1 te horen was, moesten wij afscheid nemen van onze lieve poes Minoes. Bijna 16 jaar heeft ze ons leven mogen vullen met haar gespin, gemiauw, kattenstreken… Ons lieve kleine dondersteentje, die ik ook niet snel zal vergeten.

Hoe staat het met mijn doelen van juli?

Ik had mijzelf begin deze maand een paar doelen gesteld. Of ik die gehaald heb? Disclaimer: alles liep weer eens anders dan gepland, gehoopt en/of verwacht…

Krachttraining:

3x per week krachttraining, al dan niet in de sportschool: Niet gehaald, de laatste twee weken heb ik 2x een krachttraining gedaan. De ene week omdat het plotselinge afscheid van Minoes er meer in hakte dan ik verwachtte, deze week omdat ik mij de eerste paar dagen niet echt lekker voelde.

Hardlopen weer oppakken:

2x per week hardlopen heb ik ook niet gehaald. Wel heb ik enorm veel gewandeld, zeker de laatste 10 dagen sinds ik op vakantie ben.

Boeken lezen:

2 boeken lezen is wel (bijna) gelukt, met nog 3 dagen te gaan moet het zeker lukken om ook het tweede boek, waar ik al heel ver in ben, uit te kunnen lezen.

Beter op mijn slaap letten:

Tja… ik heb echt wel beter op mijn slaap gelet hoor! Maar toch, op het moment dat je het medisch circuit in moet met je lieve kattekopje, kost dat toch wel de nodige slaap… Gelukkig gaat het de laatste 5-6 dagen wel weer goed, en word ik ook weer prettig en met een uitgerust gevoel wakker.

Een kleine aanvulling is wel op z’n plek denk ik: De afgelopen twee weken heb ik lekker vakantie en kom ik weer helemaal tot rust. Niets moet, alles mag. Lekker lezen, luieren, veel wandelen… Op deze manier komt het dus wel goed met m’n slaap, m’n leesdoel en een algemeen beweeg-doel.

Mocht je het leuk vinden om het interview terug te luisteren dat ik op Radio 1 had, dan kun je dat hieronder terug luisteren. De kwaliteit is wellicht niet optimaal, ik heb het zelf opgenomen van de radio.

Ik zou zeggen: eet smakelijk!

En hoe was jouw juli-maand? Lekker kunnen doen wat je voor jezelf bedacht had, vakantie kunnen vieren of wellicht extra gewerkt om collega’s te vervangen? Ik ben wel benieuwd wat jij afgelopen maand deed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.