natuur header

Vlog 4, Natuur, pakketjes en lekker trainen

Zondag zochten we heerlijk de natuur op, met ons lieve hondje. Wat een feest was dat weer, dit doen we echt te weinig!

Harry en ik zijn zondagmiddag heerlijk naar de Sallandse Heuvelrug gegaan, om daar in de natuur te gaan wandelen met onze lieve Cocker Spaniel Loesje. We waren zeker niet de enigen die er zo over dachten, het was dan ook echt heel mooi weer. Wel wat koud, maar daar kun je je op kleden toch? Dan is het wel fijn, dat ik de omgeving en diverse paadjes daar best goed ken. Wij gingen dan ook al snel van de “paaltjesroute” af en namen de kleinere paadjes. Daar was het veel minder druk.

Verder zijn mijn trainingen weer iets gewijzigd deze week. Het zijn wat uitgebreidere trainingen dan hier voor, en oh wat was het weer pittig om deze gewijzigde trainingen “vol” op te pakken! Omdat ik niet zo zwaar kan trainen als in de sportschool, train ik nu heel bewust op de vertraging. Elke beweging voer ik met volle aandacht uit, volledige focus op de spiergroep die op dat moment aan de beurt is. En dan is het best zwaar kan ik je zeggen!

Het was op mijn werk hectisch deze week. We hadden een vernieuwde werkomgeving “live” gezet, en ik mag de gebruikers gaan trainen die hier mee werken. Dit betekent dat ik in 3 weken tijd ca 8 (online) trainingen mag geven om al deze 150 personen te gaan bijscholen! Daarnaast zitten er (zoals verwacht) ook wel wat kinderziektes in, waar we ook mee aan de slag mogen. Extra werk, extra drukte dus! Ik nam dan ook heel bewust pauzes om even dat kleine stukje natuur in m’n omgeving op te zoeken, om even weer rust te vinden en te ontladen met lekkere wandelingen.

Ook had ik iets besteld, wat ik normaal echt in een “fysieke winkel” zou kopen… Juist met mijn achtergrond als pedicure, vind ik het online kopen van schoenen echt heel lastig. Maar ja, als je oude Nikes zo ongeveer uit elkaar vallen moet je iets… En ik heb gekozen voor schoenen, waarvan ik nooit had verwacht dat ik ze zou kopen! En guess what: ze zitten als pantoffeltjes, heerlijk!

Kijk je weer mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.