Wandelen, trainen header

Vlog 3, Wandelen, trainen en bakken

Wandelen is wel het hoofdthema geweest afgelopen week. Ik begin steeds meer een routine te creëren, waarbij ik probeer om elke dag rond lunchtijd even een lekkere wandeling buiten te maken.

Uiteraard bleef het niet bij wandelen alleen. Ik heb heerlijk getraind deze week. Wel heb ik 1 training een dag verschoven. Maar ach, dat moet kunnen toch!? Dinsdag voelde ik me nogal “krachteloos”. Daarom heb ik toen besloten om geen krachttraining te gaan doen. Wel heb ik lekker staan stappen/springen op een YouTube video van Rick Bhullar, om mijn dag wel lekker actief te starten. Bijkomend voordeel: Ik had al 6.000 stappen in the pocket, nog voor ik aan het werk ging! Ik zeg: win-win situatie. Want de geplande training deed ik woensdag, en dat voelde best wel goed. Oké, ik heb wel eens dagen gehad waarop ik mij sterker voelde, maar toch…

En ja, dat elke dag wandelen voelt ook echt lekker. Ik track mijn wandelingen ook met mijn horloge en merk, dat ik gemiddeld sneller ben geworden in de afgelopen weken/maanden. Lekker toch? Zo is dat wandelen dus niet alleen goed voor een frisse neus en “de wind door m’n kop”, maar ook voor mijn conditie, uithoudingsvermogen etc.

En ook heb ik deze week (weer) een nieuwe aankoop gedaan. Dit keer eentje die ik al enige tijd voor me uitgeschoven had… Ons tosti-ijzer / grillplaat was eigenlijk wel aan vervanging toe. Die heb ik nu dus vervangen. In eerste instantie zocht ik zo’n zelfde, maar die was niet meer te vinden. Uiteindelijk ben ik overstag gegaan voor een exemplaar van Princess, met verwisselbare platen. Ik kan me dus nog meer uitleven, dan alleen grillen/panini’s maken!

Wat ik als eerste gemaakt heb, zie je in mijn nieuwste vlog. 1 ding verklap ik alvast: Dit was voor herhaling vatbaar, ik ga hier vaker mee experimenteren!

Kijk je weer mee?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.