Mijn week

Maandagavond hielpen mijn zoons op school bij het open huis. Ik heb ze daar naar toe gebracht en heb gezellig koffie gehaald bij een tante van mij. Daar was ik wandelend naar toe gegaan, en weer terug. Thuisgekomen merkte ik, dat mijn benen dit al genoeg lichaamsbeweging vonden “for now”! pppfff… (*note to self: doe in zo’n geval geen laarsjes met hakjes aan!)

Dinsdag en woensdag was ik druk met m’n werk, wat krijg je als pedicure toch heel verschillende mensen in je stoel! I love my job <3

Donderdag tussendoor weer een wandeling gemaakt, van ca een half uurtje. Nee, mijn benen zijn nog niet klaar voor het betere ren-werk.

Vrijdag had ik er genoeg van, dus op zoek naar wat anders: de N+TC-app maar eens goed bestudeerd. Ik had er al veel over gehoord, over hoe handig dit werkt en hoe prettig dit is om naast het lopen erbij te doen voor bijvoorbeeld je core-training.

NTC App

Ik begin rustig, ik heb deze app nog niet eerder gebruikt. Ik heb een “4-week-program” aangemaakt, in de serie “get lean – beginner”. Handig is, dat je ook je hardloop-activiteiten uit je Nike+ Running app hiermee kunt koppelen. Als ik weer ga hardlopen, komen mijn runs dus ook hier terug.
De app vertelt keurig wanneer je welke oefening moet doen, waar je extra op moet letten en hoe lang de oefening nog duurt.

Zaterdag was het koud en guur! bbrrr… Ik hoorde dat er in het noorden sneeuw ligt, maar hier was het vooral regenachtig (‘s avonds vooral). We zijn heerlijk uit eten geweest bij de bistro T-Bone in Enter met vrienden, heerlijk genoten en héél gezellig!

Zondag weer een N+TC workout gedaan en zo is de week al weer voorbij voor je er erg in hebt!

NTC workout

En wat zal deze week me brengen? Ik laat het zoveel mogelijk gewoon op me af komen, en zie wel waar het me brengt!
“Carpe Diem” 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.