Fantastische verjaardag!

Vrijdag was mijn verjaardag! Ik mocht alweer een extra kaarsje uitblazen, weer een jaartje er bij! Ik heb genoten van een heerlijke dag, gezellig met m’n vrienden en familie.

Hoewel het best flink regende, heb ik toch mezelf ‘s morgens getrakteerd op een verjaardagsrondje, samen met ons hondje. Dit rondje was weliswaar slechts 1,5 km, maar wel lekker ondanks de regen. Nooit geweten trouwens dat een hond een verzopen kat kon zijn! Hahaha…

Zeg het met bloemen

Van mijn man heb ik een fantastisch mooie bos rozen gekregen, zijn ze niet geweldig?

IMG_5511-1.JPG

Ook kreeg ik een Panasonic pocket camera. Ik had al een (Panasonic) spiegelreflexcamera, maar deze is intussen al 7 jaar oud. Hoewel deze niets mankeert vonden we het toch wel tijd om een nieuwe camera te shoppen. De spiegelreflex is nogal groot om ff in je binnenzak mee te nemen.
Daarnaast is de technologie natuurlijk ook niet stil blijven staan in die 7 jaar.

IMG_5575 IMG_5576

Zo heeft deze nieuwe camera ook een ingebouwde WiFi functie! Ik heb er al even mee zitten spelen en dat werkt erg handig. Foto’s die ik met m’n camera maak, kan ik via die WiFi direct uploaden op m’n iPhone om bijvoorbeeld in een blog of via social media te delen. Erg handig dus! En zelfs deze camera heeft, net als de spiegelreflex, weer een Leica-lens, wat toch altijd staat voor een goede kwaliteit.
Ik hoop er veel en vaak gebruik van te gaan maken.

Feestje

Uiteraard kan ook deze verjaardag een gezellig feestje niet uitblijven! Dat feestje vierden we eerst met een gezellig etentje, en in de avond met lieve familie en vrienden. Stiekem heb ik eigenlijk niets met verjaardagen, want je wordt er toch maar weer op gewezen dat de klok niet stilstaat… Maar feestjes? Dat vind ik dus wel altijd heel gezellig! Dus, kom maar op met leuke feestjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.