Laatste week van 2014 was geweldig!

Nog één keer, een laatste terugblik op 2014. De laatste week was geweldig!

We gingen op Eerste Kerstdag ‘s morgens gezellig naar m’n schoonmoeder, en van daaruit ben ik met de hond terug gelopen. Zo kon ik ook tussen de bedrijven door mijn Kerstloop doen. En wat was het geweldig mooi weer, het zonnetje scheen heerlijk. Het was puur genieten onderweg.

eerste kerstdag Kerstloop

 

‘s Avonds hadden we een heerlijk diner, waarvan ik helaas maar heel weinig foto’s heb gemaakt. Het was een beetje “te lekker” zeg maar.
Het voorgerecht was een vitello tonato met een heerlijk gevuld courgetterolletje.
Ons hoofdgerecht bestond uit een mooie Beef Wellington, met roomaardappeltjes, gebakken rozemarijn aardappeltjes en boontjes met spek. Het nagerecht heb ik niet eens gefotografeerd, was tè snel op! Het was een heerlijke, eenvoudige vienetta.
En onze hond? Zij vond een nieuw plekje, en werd zo een Christmas Dog!

Eerste Kerstdag diner

 

Tweede kerstdag was heerlijk rustig, en hebben we gezellig ‘s avonds met ons gezin de grote plaat tevoorschijn gehaald om lekker te gaan gourmetten. mini-hamburger, mini-shoarma, eendeborst… Alles was even lekker!

Tweede kerstdag gourmet

 

Met oud en nieuw genieten we altijd van zelfgemaakte oliebollen, appelbeignets en “kniepertjes à la oma”. Mijn oma had een heel fijn recept om zelf rolletjes te maken. Twee bijzondere ingrediënten zijn anijszaadjes en een borrelglaasje rum. Die rum proef je niet meer hoor, maar de anijszaadjes geven in elk geval wel een heel mooie smaak af.
Het was een heel gezellige, lekkere oud en nieuw.

oud en nieuw

Een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2015 iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.