Helweek dag 6 en 7

Mijn Helweek is nu voorbij.

Zoals jullie weten deed ik mee met de Helweek. Wil je er wat meer over lezen? Dat kan hier.

Ik zal je proberen mee te nemen door mijn zaterdag en zondag.

De zaterdag, tijd voor de “innerlijke dialoog”. Zoals de heer Larssen aangeeft in zijn boek, is het de bedoeling dat je extreem positief bent over je zelf. je bent niet “gewoon goed”, je bent fantastisch, en nog meer van dit soort uitspraken in overtreffende trap.
Die vlieger ging (dus) niet op voor mij.

In de ochtend ben ik nog heel actief (en positief) bezig geweest om mijn kleding door te spitten. Alles wat te groot is of te oud heb ik weggedaan. De organisatie achter de kledingcontainer zal weer heel blij met mij zijn! Elk kledingstuk dat in een vuilniszak verdween onderging een keuring, in de trant van: ik verdien beter dan jij, jij bent te groot voor mij (YES) dus toch wel positief hihi…

Ik heb weer ruimte in mijn kledingkast!
Ik heb weer ruimte in mijn kledingkast!

‘s Middags stond er een begrafenis op het programma. Jeetje, hoe bizar is dit… Een paar jaar lang gelukkig geen begrafenis hoeven meemaken, en nu 2x in 1 week!
‘s avonds heb ik erg weinig gedaan, behalve nog eens een keer het boek Helweek er bij pakken en even wat in lezen.

Helweek zondag
Helweek zondag

Zondag staat “Plaats je leven in perspectief” op het programma. Da’s een lastige op dit moment… Hier heb ik me dan ook niet echt bewust mee bezig gehouden vandaag.

Wel heb ik een begin gemaakt met mijn medaille-hanger, die moest nog een mooi verfje krijgen.

Work in progress...
Work in progress…

Terwijl de verf droogt, ga ik nog even lekker havermoutpannenkoekjes eten, en me klaarmaken om straks te gaan lopen.

De verf droogt iets minder snel dan verwacht, dus helaas krijg ik de hanger zondag niet meer af.

Ik besluit te gaan lopen, zonder doel, zonder tijd. Ik neem mijn trail-rugzakje mee, een paar repen, een gelletje, water en m’n mobiel met Spotify Running. Het kan vandaag van alles worden, van 10 tot 20km. Even alleen, niks moet alles mag, m’n hoofd leegmaken en alle gedachten vrij spel geven.

Eindeloze weg
Eindeloze weg

Als ik uiteindelijk na 2 uur en 50 minuten weer thuis ben, heb ik 22 kilometer gelopen, meer dan ik ooit heb gedaan! Ik ben doorweekt van de miezerregen, maar voel me prima! En het is echt waar, van hardlopen word je blij (al is het achteraf). Maar waar ik nog blijer van werd, was de mok hete choco! Met slagroom uiteraard :p

Vanavond gezellig naar Maestro gekeken (ja, wel tv aan) en morgen begint het gewone leven weer. Ik zal zeker elementen uit deze week blijven toepassen, maar het zó vroeg opstaan hoort daar in mijn geval niet bij. Wel het stoppen met snoozen als m’n wekker gaat hihi…

Binnenkort zal ik dan terugkijken, wat ik er van vind, wat ik van mijn Helweek heb geleerd en dergelijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.