Hoe verliep mijn week 5?

De week begin grijs, grauw en met veel wind en eindigde heel leuk! Laat ik je eens meenemen door mijn week…

Maandag:
bij het opstaan merkte ik het al, mijn kuiten waren aardig gespannen. Flink met de foamroller aan de slag dus! (Au) Vervolgens lekker druk geweest met m’n werk, en om klokslag 18:00u zat ik achter de pc om me in te schrijven voor een wedstrijd. De Stationloop is een wedstrijd van 10 mijl van station Ommen tot station Dalfsen. Vorig jaar had ik hier aan meegedaan, en dit vond ik zo leuk dat ik dit jaar graag weer mee wilde doen. Aangezien de limiet al bij 1500 deelnemers ligt, moet je er heel snel bij zijn (vorig jaar in 16 minuten vol!). En yes, het is gelukt, ik ben er ook dit jaar weer bij! Het duurt nog wel even, maar het belooft weer een leuk trein- en hardloopfeestje te worden.

Gelukt, ik ben er weer bij!
Gelukt, ik ben er weer bij!

Dinsdag:
Het was vandaag weer “voetjesdag”, en in de middag vond ik nog even tijd om mijn maandplanning voor februari in hoofdlijnen uit te werken. ‘S avonds was ik blij dat ik even lekker kon zitten “niksen”.

Woensdag:
‘S ochtends scheen het zonnetje heerlijk, en wilde ik heel graag lopen. Maar ja, werk gaat voor hè. Toen ik halverwege de middag m’n loopschoenen gestrikt had en klaar stond om te gaan, begon het te hagelen. Euhm… Even wachten dan maar 😁 Na die bui snel naar buiten gestapt, een rustige 7 km stond op het programma. Onderweg heb ik voortdurend mijn route iets aangepast, om zoveel mogelijk tussen de bebouwing te lopen. Want die wind hè, die blies nog flink over de vlaktes. Het was best fris, dus de hete chocomel die ik mezelf had beloofd na afloop smaakte me bijzonder goed.

Heerlijk gelopen!
Heerlijk gelopen!

Donderdag:
Er stond weer een baantraining gepland, die ditmaal iets minder intensief was met het oog op de wedstrijd dit weekend in Apeldoorn. Maar soms moet je even terugschakelen en je prioriteiten verleggen naar andere belangrijke zaken… Dus werd er vandaag niet gelopen.

Vrijdag:
Na het avondeten zou ik in de herkansing gaan. Zou, ja. Het eten smaakte me weer zo goed dat ik (weer eens) iets teveel opschepte… Ach ff wachten tot het gezakt is, toch? Totdat goede vrienden van ons ineens voor de deur stonden en een bakkie kwamen doen. En ja, ik ben wel (hardloop)gek, maar niet zó gek dat ik om half twaalf ‘s avonds nog ga lopen…

Zaterdag:
Uiteindelijk trok ik zaterdagmorgen direct uit m’n bed de hardloopkleren aan, en na een banaan en een paar slokken water ging ik voor een lekker “losloop-rondje. Het was heerlijk, even gewoon lekker een uurtje lopen langs de mooie zwemvijver “Het Lageveld” met alleen mijn muziek als gezelschap.

Lekker ff langs de waterkant!
Lekker ff langs de waterkant!

De rest van de dag heb ik me “vermaakt” met boodschappen doen, voorbereiden voor m’n wedstrijd morgen en taxi spelen voor onze carnaval vierende zoons.

Zondag:
D-day, ik liep vandaag de mini-marathon in Apeldoorn, een mooie wedstrijd over 10 mijl door de bosrijke omgeving van Apeldoorn. Wat een geweldig goede organisatie, en wat een loopfeestje! Ik heb genoten, van de eerste tot de laatste seconde! Na mijn race bleef ik nog om de kanjers van de 25 km te zien finishen en loopmaatjes op de 8km aan te moedigen. Dit resulteerde in weer heel gezellige ontmoetingen met diverse Instagrammers, zoals Maaike, Iris,  Nicole en Ilse. Ontzettend gezellig om jullie nog even gesproken te hebben. ☺️

Topper Maaike, super-supporte Ilse, kanjer Iris, bondgenoot tijdens de race Karen en loopmaatje Hans
Topper Maaike, super-supporte Ilse, kanjer Iris, bondgenoot tijdens de race Karen en loopmaatje Hans

hoe de wedstrijd zelf verliep, kun je later deze week lezen in een uitgebreid verslag.

Bij thuiskomst hebben m’n man en ik heerlijk met z’n tweetjes gegeten: onze beide zoons waren (3x is scheepsrecht) weer op pad om een mooi Carnavalsfeestje te vieren. Uiteindelijk kon ik ze even na middernacht ophalen en zo was het al weer na 1 uur voor ik eindelijk m’n bedje opzocht… En ik was om negen uur al “doodop” hihi… Ach, je moet soms wat over hebben voor je “internationale” zoons.

Ein Tiroler Knaben & in Viticulteur Bourguignonne
Ein Tiroler Knaben & un Viticulteur Bourguignonne

Hoe was jullie week? En hebben jullie nog carnaval gevierd?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.