New York City Marathon

Like a dream come true…

I have a dream…
Het is nogal stil geweest hier op mijn blog de laatste tijd… Dat heeft uiteindelijk ruim twee maanden geduurd (oeps), maar nu ben ik online weer terug, en hoe! Ik heb mezelf al ettelijke keren geknepen, maar ik ben echt wakker! 

Dream big

Oké, ik zal even bij het begin beginnen: Half juli kon je meedoen met een actie van New Balance, om kans te maken op een ticket inclusief reis en verblijf, naar de New York Marathon.  Zoals velen wel weten ben ik altijd wel in voor een uitdaging, en dus had ik mij voor deze actie aangemeld.

Verbaasd, verrast en hyper-de-pieper was ik toen ik werd geselecteerd als één van de vier finalisten! Uit ruim 2.000 aanmeldingen ben ik dus gewoon één van de vijf kanshebbers op deze New York droomreis! *stuitermodus AAN*

Na mijn marathons in Eindhoven en Rotterdam is het natuurlijk geweldig om nóg een stapje “big-bigger-biggest” te gaan en in New York te mogen lopen! Maar ik heb dat ticket nog niet, en ik heb hulp nodig om dat ticket te verdienen, héél véél hulp!

Aan jullie dan ook de vraag om op mij te stemmen! En dan uiteraard je vrienden, familie, collega’s, sportmaatjes ook allemaal aan te sporen een stem op mij uit te brengen.

Dat kan via de speciale website waarvan de link hieronder staat. (Klik op de afbeelding)

New York City Marathon

Helpen jullie mij mee op weg naar dit nieuwe avontuur? My big adventure in the Big Apple?

I’d love to be running my American Dream…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.