Plannen en doelen #1, januari

Januari, de maand van goede voornemens, de maand na alle feestdrukte, de maand zonder speciale dagen… Meestal heb ik in januari wel wat gepland staan. Denk hierbij aan een hardloopwedstrijd, een avondje uit of een gezellig etentje. Dit jaar is dat anders!

Mijn plannen voor januari

Er staat voor deze maand 1 hardloopwedstrijd concreet in mijn agenda, dat is de Holterbergcross op zaterdag 19 januari. Die wil ik echt heel graag lopen dit jaar. De beide voorgaande keren dat ik meedeed met het cross-circuit moest ik deze cross helaas voorbij laten gaan. De ene keer viel hij in hetzelfde weekend als de Halve van Egmond, de andere keer lag ik met hoge koorts en griep te rillen onder een dekentje.

Daarnaast wil ik deze maand wel graag een keer (in een training) de halve marathon afstand weer aantikken, dat is namelijk al erg lang geleden voor het laatst gebeurd. Om een PR te behalen op de halve marathon moet ik natuurlijk wel afstand in m’n benen hebben en houden! Daarnaast is dat natuurlijk ook niet verkeerd in de aanloop naar de 25km van de Sallandtrail over twee maanden.

Het eerste boek voor dit jaar heb ik uit, ik zal hier een apart blog over schrijven. Ja, I know, januari is nog maar net gestart en nu al een boek uit… Deze maand wil ik in elk geval nog 1 boek uit lezen. Meer rust om te lezen inplannen voor mijzelf dus! En wie weet kan ik dan mijn lees-doel voor dit jaar al heel snel aanpassen! Stiekem hoop ik dat wel, want eigenlijk vind ik lezen heel erg leuk om te doen. Maar ook ‘s avonds lekker “bankhangen” voor de tv vind ik heerlijk… Keuzes! hihi šŸ˜‰

Eind deze maand doe ik nog mee met een trailrun clinic die georganiseerd wordt door Salomon. Deze zou in november al plaatsvinden, maar door miscommunicatie was ik (en met mij nog 8 anderen) helaas te laat op de afgesproken plek. Herkansing dus!

Zoals je ziet, lijkt januari een rustige maand te worden. Ik ben benieuwd of ik dat nog steeds vind als ik na afloop er op terugkijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.