Vlog 1, van yoga tot schaatsen

De eerste week van het nieuwe jaar zit er op! Ook mijn eerste week van de yoga-challenge, maar uiteraard begin ik mijn week met Oud en Nieuw. Wij hebben heel gezellig de jaarwisseling gevierd, hopelijk jullie ook.

Over die challenge: Nadat ik in december al eens had kennis gemaakt met yoga, heb ik besloten deze maand mee te doen met een 30-day yoga challenge, zoals je ook kunt lezen in mijn doelen voor 2019. Het lijkt gemakkelijker dan het is moet ik eerlijk zeggen!

Naast die dagelijkse video’s van Adriene en het hardlopen, heb ik deze week ook op de schaatsen gestaan! Voor het eerst deze winter, en eigenlijk heb ik er dus al weer gewoon te lang mee gewacht. Wat blijft dat toch enorm leuk om te doen, love it!

Kijk je weer mee naar mijn vlog van deze week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.