Plannen en doelen november

Plannen en doelen #11, november

Voor november heb ik niet veel plannen, buiten mijn werk en standaard sportmomenten om. Mijn doelen voor november heb ik wel heel duidelijk voor ogen.
Herken jij je in het onderstaande? En wat zijn jouw plannen en doelen voor deze maand?

Mijn plannen voor november

Als eerste mag ik gaan feesten op een bruiloft! Een vriendin van mij uit het zuidelijkste puntje van Zuid-Holland (Goeree-Overflakkee) gaat trouwen! Het is even een eindje rijden, maar daar hebben we absoluut 2,5 uur enkele (auto)reis voor over. We knopen er dan ook direct een overnachting aan, en wie weet voelt het dan wel als een mini-vakantie ook nog!

Daarnaast ga ik eind deze maand gezellig eten en bowlen met een groep dames (sunshines). De meesten ken ik nog niet, maar we hebben in elk geval één ding gemeen: allemaal volgen we het coaching-traject bij Paula. Ik heb er zin in en ben heel benieuwd!

Ook zit ik nog met een schuin oog te kijken naar de Boco Trail, een prima georganiseerde trailrun over de Sallandse Heuvelrug van 15km, die ik vorig jaar ook heb gelopen. Maar voorlopig heb ik mij nog niet ingeschreven, ik zal pas in de laatste week besluiten of ik deze wel of niet ga lopen. Waarom nu nog niet beslissen? Heel simpel: het is wel “even” 15km! En dan niet vlak, niet over asfalt… Ik moet me er goed bij voelen en het idee hebben dat ik dat weer aankan. Het laatste half jaar heb ik niet meer dan 10-12km aaneengesloten gelopen.

trail

Mijn doelen deze maand

En dan de doelen die ik mijzelf heb gesteld voor deze maand. Kijk, één ding kan ik niet omheen: Dat is het feit, dat ik 32u per week op kantoor werk en daarnaast 14-16u per week in mijn eigen praktijk. Mijn werkweken, inclusief reistijd, lopen dan ook gemakkelijk op tot 50-60 uur. Vind ik dat erg? Nee, absoluut niet. Ik geniet van zowel mijn eigen praktijk als van het werken met collega’s op kantoor. Het betekent wel, dat ik niet heel veel tijd overhoud om te besteden aan andere dingen. Er moet immers ook gegeten en geslapen worden!

Daarom heb ik mijn doelen voor deze maand geprobeerd zo concreet mogelijk te maken:

  • 3x per week naar de sportschool. Dit moet te doen zijn, al is het vanwege het simpele feit, dat ik bijvoorbeeld al om 7:30u op kantoor kan beginnen. Als dat lukt, dan kan ik om 16:30u in de sportschool staan!
  • 2 à 3x per week hardlopen. Sowieso in het weekend een lekkere duurloop. En op 1 of 2 werkdagen moet het ook lukken.
  • Mijn blog up-to-date houden! Na de zomer had ik enorm veel moeite om weer in het ritme van werk-sport-ontspanning te komen. Mijn blog was één van de “balletjes” die ik even niet meer in de lucht wist te houden.
  • minimaal 2 boeken lezen. Oh dat lezen… ik houd er zó enorm van! Maar ja, ook dat was sinds de vakantie een ondergeschoven kindje. Niets zo fijn om ‘s avonds heerlijk op de bank (of in bed) een half uurtje te lezen! Lekker me-time, ontspanning… Love it!

Om deze doelen te halen, trek ik mijn toverwoord weer uit de kast: PLANNING! Want ik weet echt wel dat dit te doen is, zonder me in de meest vreemde bochten te wringen. Door goed te plannen, kan ik mijn doelen vast en zeker behalen. Het gekke is, dat alleen al het simpele feit dat ik ze hier onder elkaar heb gezet, zorgt voor rust in mijn hoofd. En dat is toch het belangrijkste!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.