Welkom maart!

Maart roert zijn staart…

Wie weet, we zullen zien. Laat ik eerst maar beginnen met mijn doelen voor deze maand, naderhand kunnen we zien wat er van geworden is.

Op zaterdag 7 maart is de laatste cross-wedstrijd, ditmaal rondom Markelo. Ik loop daar weer 5 km, net als bij de Valentijnscross. Ik ben heel benieuwd, ik heb daar nog nooit gelopen en het gerucht gaat, dat het een heel pittig parcours zal zijn.  Ik laat me verrassen!

Daarna gaat de blik echt richting voorjaar en wegwedstrijden. Ik ben met mijn trainer nu bezig een schema te maken voor de komende paar maanden. De diverse evenementen waarvoor ik me heb ingeschreven, integreren we er mooi in.

In maart hoop ik, voor het eerst, in totaal meer dan 80 kilometer te lopen. De maand zal ik afsluiten met mijn eerste voorjaars-evenement, de Landalloop waar ik 5 kilometer zal lopen. Deze liep ik vorig jaar ook, ik ben wel benieuwd of ik al weer op het niveau van toen zit…

 

 

Dus nog even concreet mij doelen:

– minimaal 80 km lopen

– genieten van beide evenementen.

 

Wat zijn jullie plannen voor deze maand?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.