Amerongse Facebook-trailrun

Al sinds de JKR Santastreak van 2015 zit ik in een gezellige Facebook-groep met vele andere lopers en loopsters die ook meededen aan de streak. Vervolgens bleven we elkaar op de hoogte houden van onze loopjes, lekker even bij elkaar klagen als we het nodig vonden…
En vanuit deze groep ontstond het idee om een keer samen te gaan lopen. Uiteindelijk waren er 11 personen zondagochtend naar restaurant Het Berghuis in Amerongen afgereisd, om samen daar een stukje van de Utrechtse Heuvelrug te verkennen.

Ezra had een leuke route uitgestippeld via Afstandmeten. Beiden hadden we de route in ons horloge geladen, en rond 10 uur vertrokken we voor een rondje van ca 10 km.

Hoewel de tempo’s van de deelnemers nogal ver uiteen liggen normaal gesproken, hebben we heerlijk als 1 groep gelopen. Zo nu en dan liepen er een paar even vooruit, en kwamen dan weer terug om te “vegen” (of dweilen, of harken…)

Het was (nagenoeg) droog, het viel ook enorm mee met de ondergrond. Ik had met het oog op de afgelopen dagen verwacht dat er enorm vele modder en plassen zouden zijn. Ja, mijn (trail)schoenen zijn vies, maar hey, dat hoort er bij. Het was nergens spekglad, glibberen en glijden.

 

Bij de Eenzame Eik hebben we even gestopt voor een groepsfoto. Tja… Je kunt natuurlijk niet in de omgeving van deze eik lopen en er niet op de foto gaan! hihi…
Eén van de dames kon hier helaas even niet bij zijn omdat ze wat eerder terug moest zijn in het restaurant.


Maar eenmaal daar weer aangekomen, ging de gezelligheid gewoon door! Erg leuk ook, dat Debora speciaal voor de “na-zit” is gekomen!
We hebben nog heerlijk nagepraat onder het genot van een drankje en een heerlijke lunch.


Wat was dit gezellig zeg, en zeker voor herhaling vatbaar! Dames en heren, bedankt voor de gezellige zondag!

Onderweg heb ik ook wat gefilmd. De foto’s en filmpjes heb ik verwerkt in onderstaande compilatie.

 

3 reacties op “Amerongse Facebook-trailrun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.