Pasen header

Vlog 17, van Pasen tot Koningsdag

Hm… niet echt een van mijn beste weken eerlijk gezegd, hoewel Pasen erg gezellig, lekker warm en leuk was!

Pasen was bijzonder lekker warm dit jaar! Eerste Paasdag was vooral een familie-dag, met een heerlijke brunch, lekker klusjes in de tuin (want heerlijk weer)… En tweede Paasdag? Ik begon met een ochtendrun, gecombineerd met allerlei oefeningen die mij in mei en juni heel goed van pas zullen komen!

De rest van de week? Tja, gelopen werd er niet meer in elk geval. Soms heb je zo’n week er tussen zitten (helaas), maar hey, het kan jammer genoeg niet altijd rozengeur en maneschijn zijn, toch?

Enne… wat ik in mei en juni ga doen? Later deze week zal ik er nog wat uitgebreider op in gaan in een blog, maar als je daar niet op wilt wachten, kun je in deze vlog al te weten komen wat ik ga doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.