Plannen en doelen #6, juni

Nadat het in mei op sportief gebied nogal eh… tegenviel, ben ik van plan om in juni de draad weer goed op te pakken. Althans, voor een groot deel. Waarom niet helemaal? Dat komt een beetje door mijn plannen, waardoor 4x per week sporten (2x lopen en 2x oefeningen) niet de hele maand prioriteit zijn. Vaag? Ik leg het je hieronder uit.

Mijn plannen voor “muddy juni”

Net als in mei, begint juni lekker rustig. De eerste week staat er naast mijn werk niet veel gepland. Maar dan barst het “feest” los, te beginnen met weer een verjaardag in de familie. En zo heb ik elk weekend wel iets leuks/gezelligs/geks/spannends te doen deze maand!

Boksclinic

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk… dat ik enorm veel spierpijn ga krijgen hihi… Ik mag een boksclinic volgen… Oh boy… Ik heb echt geen idee wat ik kan verwachten, maar met die kippenkracht in mijn armen heb ik zo mijn vermoedens hihi.

Erop uit

Ik ga er lekker even tussenuit, even ontspannen, relaxen… Ik besluit pas op het laatst of ik m’n loopspullen zal meenemen. Wat in elk geval wel meegaat, zijn boeken, bikini en zonnebrand. Ik hoop op mooi weer, ik plan die dagen niets en ben van plan om vooral heerlijk uit te rusten en te genieten.

Muddy Angel Run part #2

Huh? Die was toch al geweest? Klopt! In mei deed ik mee met de Muddy Angel Run in Spaarnwoude (“Amsterdam”), op 29 juni sta ik aan de start van de Muddy Angel Run, editie Eindhoven! Weer samen met enorm veel Anitaladies, en dit keer heb ik ook een introducee bij me. Leuk, zin in! Wil jij er in Eindhoven ook bij zijn? Stuur me dan even een berichtje, dan krijg je 25% korting op de ticketprijs! Ook kun je dan bij ons in het startvak komen. Dat wordt (weer) één groot feest!

Doelen voor juni

Terugkijkend op de afgelopen maanden, moet ik tot de conclusie komen dat ik mijn (zeer haalbare) doelen niet één keer allemaal gehaald heb. De oorzaak kan ik alleen maar bij mijzelf zoeken. Het antwoord dus ook. Maar…. Nieuwe maand, nieuwe kansen!

  • M’n planner eindelijk intensief in gebruik nemen. Ik heb een toffe planner, die tot nu toe alleen maar stof ligt te happen. Ik ben er van overtuigd, dat ik door beter plannen, meer rust krijg en meer tijd blijk te hebben dan ik eigenlijk denk.
  • 12x sporten (hardlopen e/o oefeningen). Geen doel per week dit keer, om mijzelf geen “druk” op te leggen als ik er even tussenuit ga.
  • minimaal 3 boeken lezen deze maand. Ik heb een paar titels liggen, er komen er nog een paar aan… Mijn stapel “to be read” groeit harder dan dat ik lees. Dat gaat deze maand veranderen, lezen is te leuk om niet te doen!
  • Voeding en drinken “bijslijpen”. Ik was al wel op de goede weg, tijd om de puntjes op de i te zetten dus! Minimaal 2,5 liter water per dag, 3 gevarieerde, lekkere en gezonde maaltijden op een dag… Kom maar op!

 

Juni, ik ben klaar voor je!

En, ben jij er ook klaar voor om van juni weer een topmaand te maken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.