spierpijn vlog header

Vlog 24, Hoeveel spierpijn kun je hebben…

En weer een week voorbij, een week waarin ik het woord spierpijn tot “woord van de week” heb gebombardeerd hoor!

Lekker lopen

Ik liep weer een keer ’s avonds een rondje, waarbij ik goed op mijn techniek lette (minder haklanding, rustige cadans van rond de 170) en met focus op mijn ademhaling probeerde om mijn hartslag laag te houden. Dit lukte maar deels… En ja, het focussen op de techniek ging wel weer lekker maar ik voelde daardoor wel mijn kuiten een beetje.

Bijzonder avondje

Vrijdagavond mocht ik dan deelnemen aan een boksclinic. Wow, wat pittig en zwaar was dat! Mede mogelijk gemaakt door alle burpees en squats tussen elke oefening door… Mijn bovenbenen stonden zo ongeveer in brand! De spierpijn begon al flink op te komen, nog voor ik weer thuis was. Hier heb ik een apart verslag (en vlog) van gemaakt, die kun je hier teruglezen en kijken.

Van uitgeverij Rainbow kreeg ik weer leuke boekenpost, 3 zeer verschillende boeken waar ik heel nieuwsgierig naar ben. Ze zullen even moeten wachten, ik heb nog een paar andere boeken liggen waar ik ook heel benieuwd naar ben hihi…

Spierpijn run tijdens Ladiesrun

Zondag sloot ik de week af in het Zuiderpark in Rotterdam bij de Ladiesrun. De spierpijn was helaas nog bijzonder heftig aanwezig voor de start, en tijdens het lopen wist ik die niet “eruit te lopen”. Maar hey, die medaille is weer binnen! Ik zal er nog een apart verslag over schrijven, en dat kun je later deze week online verwachten.

Kijk je weer mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.