Een week om snel te vergeten

Over afgelopen week kan ik heel kort zijn: ik heb niet hardgelopen. Sterker nog, ik heb helemaal niet gesport! Nu kan ik allerlei excuses opvoeren, het is een nogal hectische week geweest: erg druk met werk, kids… Erg prettige hectiek hoor, daar niet van.

druk

Maar juist op die momenten dat ik moed verzamelde, kwam de regen met bakken uit de lucht en gierde de wind om het huis. Nou, daar ging mijn moed weer! En ja, met de Olympische Spelen op tv (super prestatie van de Nederlandse schaatsers!) was het wel heel verleidelijk om die (schaarse) vrije momenten voor de tv door te brengen.
Ik heb dan ook erg veel bewondering voor iedereen die door weer en wind wèl de stoute (hardloop)schoenen aantrekt en toch zijn/haar rondje gaat lopen!

Twee dingen weet ik wel:

1: zulke weken moet ik niet al te vaak hebben!
2: ik ben een “mooi-weer-loper”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.