Maart, wat was je mooi

En dan is het al weer april, wat gaat het snel! De tijd is verzet, het is ‘s avonds weer langer licht… De zon doet haar best, de temperatuur gaat eindelijk weer omhoog, heerlijk, hier kan ik zó van genieten…

Maar eerst nog even een terugblik op maart. Want wat was dit een mooie maand!

We begonnen deze maand in Oostenrijk, waar ik heerlijk genoot van de vakantie, maar slechts 1x heb hardgelopen.

IMG_1376

Zo liep ik voor het eerst verder dan een halve marathon, namelijk tijdens de Sallandtrail. Dit was één groot feest, wat heb ik hier van genoten!

IMG_1573

Een week later was ik als supporter bij de Strong Viking Run Mud Edition in Wijchen, om mijn zwager en zijn vriend aan te moedigen. Bikkels hoor! Ik houd het wel bij aanmoedigen hihi…

IMG_1741

Uiteindelijk sloot ik de maand af met de voor mij inmiddels traditionele Landalloop, waar ik voor het eerst weer in korte broek en t-shirt aan de start stond!

IMG_2002

Ook ben ik deze maand een aantal keren bij de manueel therapeut geweest om mijn “probleemschouder” goed aan te pakken, en heb ik een paar oefeningen meegekregen die nu al hun effect hebben gelukkig! Ik ben er nog niet, maar ook op dat vlak zijn de eerste stappen weer gezet.

Uiteindelijk heb ik minder gelopen dan ik van plan was (alweer, tweede maand op rij…)
Maar ik heb een paar trainingen gemist in verband met de wintersport, en na de Sallandtrail moest ik mijn lichaam toch echt even wat meer rust gunnen dan ik voorzien had.

Totaal gelopen deze maand: 89,48 km

overzicht maart

Aantal keren gelopen: 10 keer
Totale afstand februari: 89,46 km
Totale afstand 2016 tot nu: 295,06

En nu is april aangebroken… Mijn eerste wedstrijd zal de kwart marathon in Rotterdam zijn, waar ik weer heerlijk hoop te genieten van een mooi hardloopfeest net als vorig jaar. Vervolgens ga ik een week later mijn best doen een nieuw PR neer te zetten op de halve marathon, die ik in Enschede zal lopen.

En mijn doelen voor april?
– Genieten in Rotterdam
– Nieuw PR in Enschede lopen
– 3x per week lopen
– 110 km lopen

Wat zijn jullie doelen voor april?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.