Hoe verliep mijn week 17?

Deze week was geen gewone week, ik was namelijk het grootste deel ervan op Mallorca met mijn zoon. Toch heb ik deze week wel gelopen!

Afgelopen weekend was het niet meer gelukt nog te gaan lopen, zoals je afgelopen week hebt kunnen lezen. Mijn eerste rondje deze week liep ik maandag, samen met mijn jongste zoon op Mallorca. Wat blijft het toch gaaf om al hardlopend een nieuwe omgeving te ontdekken! We hadden via Google Maps globaal een route uitgestippeld, die achteraf iets korter bleek dan we ingeschat hadden. Maar toch weer ruim 4,5 km gelopen! Ok├ę, niet wat ik volgens mijn schema zou moeten lopen, maar hey, ik had een niet-loper bij me! Dan moet je natuurlijk geen “gekke dingen” doen. ­čśë

image

Wat is het toch gaaf om eens met je zoon te kunnen lopen, dit doen we normaal niet! Hij voetbalt, ik loop meestal flinke afstanden. Maar dit was wel heel gezellig en ontspannen.

image

Hoewel het best druk is waar wij zitten, liepen we toch ineens op een totaal verlaten straat, en eindigden we onze run aan het strand.

Dinsdag gingen we een dagje met een huurauto op pad, en kon ik het niet laten om bij een stopping outlet een tussenstop te maken… Hier bleek ook een Nike Factory Outlet te zitten, met nieuwe Lunarglide 7 schoenen als gevolg hihi… Oeps…

image

Donderdag gingen we weer samen een stukje lopen, mooi moment om mijn nieuwe beauty’s echt te testen! Ik had er in de Nike Outlet al wel stukjes op hardgelopen, maar dat is natuurlijk maar een paar meter…

image

Dat ze ontzettend fijn zitten wist ik natuurlijk al, maar ze lopen ook heerlijk! Alsof ik ze al heel lang heb, ik voel ze nauwelijks! Ik had verwacht dat ik enig verschil zou merken met m’n Lunareclipse, maar dat is absoluut niet het geval.

We hebben een lekker rondje gelopen van zo’n┬á5,2 km. Zo nu en dan moesten we even stoppen om via Google Maps de route aan te passen. We wilden niet op de snelweg terecht komen natuurlijk! Na leuke omzwervingen door het stadje (stoepje op, en af, en op, en…) liepen we het laatste stuk via de boulevard weer terug naar ons hotel. Ook daar hadden we onze volle aandacht er bij nodig, want er waren wel heel veel mensen op het idee gekomen daar te gaan lopen/wandelen/slenteren… De temperatuur was heerlijk, de lucht mooi maar dreigend. Dit vonden wij absoluut niet erg, want als de zon volop schijnt is het heel warm!

image

Maar ja… Wij waren amper een half uur terug in ons hotel toen het begon te regenen. Maar dat mag de pret niet drukken. We hadden onze beweging al gehad, dus gaven we ons heerlijk over aan “niets doen”, lekker lezen en een film kijken.

Vrijdag vlogen we aan het eind van de avond┬áweer terug naar huis. “Home sweet home”, hoewel ik pas om drie uur ‘s nachts in m’n bedje rolde…

Zondag ging ik weer een rondje lopen, 16 km stond er op het programma. Met nog vier andere dames hebben we een heerlijke ronde gelopen, lekker ontspannen en onderweg gezellig babbelend. De kilometers vlogen voorbij! Ik was wel blij met m’n lange broek en de sleeves die ik toch maar aan deed, het was bij ons nog best fris, met bewolking en een kille wind.

image

Later in de middag brak bij ons dan uiteindelijk de zon door en sloot ik deze week af met een heerlijke kop koffie in het zonnetje buiten.

 

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.