Dag april, hallo mei!

April is al weer voorbij, mei is al weer een paar dagen “oud”. Ik kijk met een heel tevreden en blij gevoel terug op een ontzettend mooie maand! Kijk maar even mee…

Zo heb ik de kwart marathon in Rotterdam gelopen. Wat heb ik genoten zeg! Wat een feest, en het was zó gezellig om daar (weer) samen met Patricia te lopen en een aantal dames van JKR weer te zien!

image

Een paar dagen later mocht mijn oudste zoon zijn certificaat van het Cambridge Institute in ontvangst nemen, hij is geslaagd voor het zogenoemde CAE examen. #proudmom

image

Zondag 17 april heb ik mijn PR op de halve marathon verpletterd in Enschede. Wat een race! Ik was diep gegaan, maar heb het goed kunnen uitlopen zonder verval in de laatste kilometers. Mijn verslag nog eens lezen? Dat kan hier.

image

Ik ben er van overtuigd dat ik dit heb weten te bereiken door de goede support van mijn trainer, die mij telkens weer motiveert om nog nèt een stap verder te gaan (iets met comfort zone? hihi) en de aanpak van mijn voeding in de aanloop naar deze wedstrijd.

De laatste week van april zat ik met mijn jongste zoon een paar dagen op Mallorca, waar we heerlijk hebben geluierd, over het eiland getoerd hebben in een huurauto en samen twee keer hebben hardgelopen.

image

Stuk voor stuk gelukmomentjes afgelopen maand!

Voor mei is de agenda betrekkelijk leeg. Er staan 2 wedstrijden op het programma, op donderdag 19 mei de “Dubbele mijl” bij de FBK Games, waar we met het hele gezin aan meedoen over een afstand van 2 mijl en op woensdag 25 mei de “station tot stationloop”, een mooi evenement van het station in Ommen naar het station in Dalfsen, over een afstand van 10 mijl. Ik wil deze maand weer een running streak gaan doen, gewoon omdat het kan. Op instagram zal ik mijn runs posten met de hashtag #lentestreak.

Ik ben benieuwd wat mei uiteindelijk allemaal voor mij in petto heeft, en of de #rundaily gaat lukken!

Hoe kijken jullie terug op april, en hebben jullie nog mooie plannen voor mei?

2 reacties op “Dag april, hallo mei!

  1. Wat een super mooie en fijne maand april heb jij gehad! En wat leuk dat je een runningstreak gaat doen. Deze maand hoop ik sinds mijn blessure eindelijk weer eens mee te doen aan een evenement, namelijk Loop Leeuwarden! Jammer genoeg niet de halve die op de planning stond maar de 5km en ik heb er super veel zin in! Fijne mooie mei maand Nicole!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.