#NicRunsRoffa, het werk zit er op…

Nu is het al weer zaterdag, 8 april! Het echte werk is gedaan… De maanden van trainen, bikkelen, genieten, afzien en twijfel zijn nu achter de rug.

Laatste loodjes

Morgen moet het gebeuren! Na de 659km die ik in de voorbereiding liep, zal ik morgen de afsluitende 42,2km lopen, waarbij ik 2x over die mooie Erasmusbrug mag. Hoewel ik het idee heb, dat ik deze zal vervloeken als ik er na ca 28km weer overheen kom…

Zoals ik vorige week al schreef, heb ik enorm last van twijfels en onzekerheden… maar die schud ik zo goed en kwaad als het kan van me af zodra ze opdoemen. Bovendien, als ik morgen eenmaal gestart ben, zal er heel veel onzekerheid van me af vallen. (Hoop ik hihi)

Terugblik op mijn trainingen

Ben ik beter voorbereid dan voor m’n eerste marathon, in Eindhoven? Ik heb werkelijk geen idee… soms ging het heerlijk, zoals tijdens de Asselronde begin februari. Maar op andere momenten ging het bar slecht, zoals een maand later bij de Achtkastelenloop in Vorden.

Ik heb gelachen en gehuild, het ging fantastisch en het ging ruk…

De meeste lange duurlopen heb ik dit keer samen met loopmaatjes Clasien en Karen kunnen doen. Zo trainden we behalve ons duurvermogen ook onze stembanden hihi… Wat was het fijn om die “dertigers” samen te kunnen lopen, soms in de regen of vrieskou, maar altijd met een sausje van gezelligheid!


Nu is het tijd om de spanning van me af te schudden, en het hele marathon spektakel maar gewoon over me heen te laten komen.

Ik ga, in dit tenue, dat pleuris eind lopen!


Met startnummer F1789 ben ik te volgen via de marathon-app die je kunt downloaden in de AppStore of de PlayStore.


En voor al die anderen die morgen ook aan de start staan bij een evenement: go for it, geniet er van!

You never run alone!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.