Hoe verliep mijn week 7?

Weer een week voorbij, het gaat zó snel! Vorig weekend ging het niet meer zo lekker en eindigde ik de week met een fikse verkoudheid op de bank.

Hoe deze week is verlopen kun je hier lezen.

Maandag:
‘s Ochtends had ik nog vrij, en heb ik me tegoed gedaan aan thee met honing en was ik in de winkel te vinden voor de boodschappen. Ook heb ik mijn weekplanning gemaakt. Ik heb mijn trainingen er wel in gezet, maar of ik ze ga lopen? Dat hangt helemaal af van mijn neus en keel… ‘s middags mocht ik weer aan het werk, en wat is het toch fijn om klanten weer blij de deur uit te zien gaan als hun voeten weer netjes verzorgd zijn!

Dinsdag:
toch maar lopen? Er stond een “wisselduurloop” op de planning, waarbij ik in afwisselend zone 2 en zone 3 moest lopen. Het zonnetje scheen zo uitbundig, en ik zag zoveel vrolijke foto’s op instagram voorbij komen… Maar gezien de scheermesjes in mijn keel is dit niet verstandig. In plaats daarvan gebruik ik dat uur om even met m’n administratie bezig te gaan.

image

Woensdag:
M’n keel en neus laten nog iets te nadrukkelijk merken dat ze bestaan, maar mijn werk gaat gewoon door. Gelukkig vind ik mijn werk erg leuk en draag ik tijdens de behandelingen vrijwel continue een mondkapje hihi…
‘s middags nog even lekker bezig geweest op mijn blog, een aantal artikelen alvast voorbereid, waaronder de blog over de “Virgin River-reeks” die donderdag online kwam.

image

Donderdag:
Werk, boodschappen doen, ik vermaakte mij weer eens prima met de alledaagse dingen. En dat zonnetje he, dat is toch echt wel heerlijk!
Toen ik ‘s ochtends opstond had ik nog lichte twijfel of ik wel of niet zou gaan trainen ‘s avonds, maar uiteindelijk besloot ik wel naar de baantraining te gaan en maar te zien wat wel en niet zou gaan. Immers, ik heb geen griep, koorts en dergelijke maar een “gewone” verkoudheid, ondanks dat ik de godganse dag loop te niezen. (mijn omgeving is gewaarschuwd voor eventuele gehoorschade hihi). Dat ik hierdoor vermoeider ben hield ik wel in mijn achterhoofd, want wellicht moest ik mijn tempo dan maar iets aanpassen. En dat klopte, ik heb uiteindelijk op “best pittig tempo” 3km gelopen in plaats van de intervallen, ook dit was zwaar maar ik bleef nu aan de goede kant van de grens van wat ik aan kon. Toch blij dat ik wel ben geweest.

IMG_1117

Vrijdag:
Druk met werk, boodschappen, ach… waarmee niet? hihi… O ja, niet druk geweest met lopen! Gelukkig is de training gisteren wel goed verlopen, ik heb geen spierpijn of iets dergelijks.

Zaterdag:
Onze jongste zoon heeft het boek “Oorlogswinter” gehaald, dat vanaf zaterdag 20 februari verkrijgbaar is bij de boekhandel voor slechts 1 euro! Ik denk dat ik dat boek ook maar van hem ga lenen, moet tot mijn schaamte toegeven dat ik het nooit heb gelezen…
Het was zaterdag zo regenachtig, vies, grauw, grijs weer… Wij haalden met ons eten toen maar een stukje zomer naar binnen! We hadden 2 kippetjes, die we op de barbecue klaarmaakten, het ene kippetje op een blikje bier en het ander op een blikje cola: “kip-op-blik”. Lekker Turks brood, sausjes en pastasalade er bij! Heerlijk genieten!

image

Zondag:
In mijn schema stond een lange duurloop van ca 18-20km (waarvan de helft glooiend) gepland. Maar onze trainer gaf ons de mogelijkheid om een deel van het parcours te gaan verkennen van de Salland Trail, die we op 12 maart gaan lopen. Dit liet ik mij geen twee keer zeggen, graag!!! Hoewel het min of meer bij mij in de achtertuin is (kwartiertje rijden met de auto), ben ik niet zo heel bekend in deze bossen.

Later deze week komt hier nog een uitgebreid verslag over.

SUNP0008

Ondanks het grijze (en natte) weer, heb ik genoten.

Hebben jullie nog wat leuks (of lekkers) gedaan deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.