Juni, kom maar op!

Mei was al een mooie maand, maar wat heeft juni voor mij in petto? Er staan een paar leuke dingetjes in mijn agenda, maar er zal vast nog wat meer bij gaan komen. Wat mijn plannen zijn voor deze maand? Lees lekker verder!

Trainingsweekend

Het eerste weekend van juni staat het jaarlijkse trainingsweekend met onze loopgroep van Atletics op het programma. Naast de loop-spieren zullen ook de lachspieren weer veelvuldig getraind worden in dit weekend. Na de voorgaande edities op Ameland en Schiermonnikoog, strijken we dit jaar neer in Egmond Binnen.

Feestjes

Verjaardagen, vaderdag, trouwdag… Er zijn weer een paar leuke dagen deze maand om feestjes te vieren. Zo viert onder andere mijn vader zijn 78e verjaardag en zijn Harry en ik eind deze maand al weer 22 jaar getrouwd.

Wedstrijden

Op het gebied van hardlopen vinden de bijzondere evenementen vooral plaats in de eerste helft van de maand. Nadat ik de maand afgetrapt ben met het trainingsweekend, zal ik zondag 10 juni hopelijk een poging doen om mijn PR op de 10 kilometer aan te scherpen. Dit mag gaan gebeuren tijdens de Ladiesrun in Rotterdam. De week daarna, op zaterdag 16 juni, wil ik ook mijn PR op de 5 kilometer aanvallen, in mijn thuisplaats Wierden tijdens de Wiezoloop. Nu maar even duimen voor “lekker loopweer”!

En verder?

Ik wil ook deze maand proberen elke dag een rondje te gaan hardlopen. Daarnaast hoop ik minimaal 2 boeken te lezen. En misschien wel het belangrijkste deze maand: Zal de vlag (met tas) uit mogen op woensdag 13 juni? Dan krijgen we de uitslag van de examens en natuurlijk hopen we dat onze jongste zoon dan zijn “geslaagd-feest” mag gaan vieren!

Al met al belooft juni al op voorhand een leuke maand te worden. Hoe groot het feestgehalte zal zijn, hangt natuurlijk af van de antwoorden op de vragen: Loop ik een nieuw PR op de 5 en 10 kilometer? Zal mijn zoon geslaagd zijn?
Eind deze maand hebben we alle antwoorden.

Juni, kom maar op, ik ben klaar voor je!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.