Ik doe mee met Girlscamp challenge #4

Zondag kwam de nieuwste challenge van #Girlscamp online…

20140518-225427-82467432.jpg

Na de cardio, het water drinken en de buikspieroefeningen, komt er deze week een “sugar-challenge” bij: Probeer zo veel mogelijk om toegevoegde suikers te vermijden.

Arch!!! Daar gaat mijn dagelijks glas cola…
Oke, gelukkig… Na het lezen van de uitleg op de site van Esmee (workthates.nl) ben ik al wat geruster, het is de bedoeling dat je bewustwording krijgt van wat je allemaal eet en drinkt waar suikers aan toegevoegd zijn.

Gelukkig gebruik ik toch al weinig producten met extra suiker, en doe ik ook nergens suiker door. Koudgeslingerde honing door de yoghurt of overnight oats, telt dat ook als suiker??? Ik hoop van niet, ik zou niet weten hoe ik het anders een beetje zoeter zou moeten krijgen.

We gaan ons best doen, de cardio, het water en de abs zijn in elk geval te doen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.