November was te gek!

De maand begon al goed, met een weekend Terschelling. En het einde van de maand mocht ik “vieren” met een Bounzing Bootcamp. Dat alleen al zijn twee evenementen waar ik weer enorm blij van word als ik er aan terug denk. Maar dat is zeker niet alles!

Eerste week, 1-5 november

Tja, dat stond geheel in het teken van de Berenloop! Het hele weekend was ik, samen met Deborah en Joyce, op het mooie eiland Terschelling te vinden. Zaterdag liepen we 5 kilometer “kleintje Berenloop”, op zondag de halve marathon “Berenloop”. Het was echt te gek om dat te kunnen meemaken!

 

Tweede week, 5-10 november

Het gaat definitief goed genoeg met m’n kuit-herstel om weer te gaan intervallen (test 1 deze week) en mee te doen aan de Sans Online Crossloop (test 2 deze week). Je snapt vast dat deze testen beide geslaagd waren! En dat parcoursrecord? Te gek, maar ook wel bizar! Er zit dus nog meer in, als ik wel voluit had gekund!
De vlog van deze week vind je hier.

Derde week, 11-17 november

Je kon mij weer eens in de bioscoop vinden, dit keer voor de film “Bohemian Rapsody”. Als Queen-fan was dit voor mij echt een must-see. Wàt was die film te gek zeg! Live Aid, de bekendste liedjes… En alles (heel zachtjes) meezingen dus, hoewel de rest van de zaal helaas stil bleef. Ook kwam deze week mijn review over het boek Instaproof online, een inkijkje in de wereld van Instagram. Bijzonder om te lezen hoe het nu eigenlijk werkt! De intervallen op de baan gingen weer lekker, nog wel licht terughoudend gelopen. Oh en de sushi waarmee we deze week afsloten niet te vergeten! Die was goddelijk!
De vlog van deze week kun je hier terugzien.

Vierde week, 18-24 november

Weer zat ik op zondag in de bioscoop, dit keer bij de film “Fantastic Beasts… The Crimes of Grindelwald”. Damn, die plottwist! Wanneer komt het volgende deel?? Ik stond weer bij de fysio op de loopband, om mijn loophouding en -patroon te vergelijken met 5 weken geleden. Hadden de oefeningen effect? Nou… echt wel! Ik loop weer veel meer ontspannen, veel natuurlijker en mijn haklanding maakt langzaam maar zeker plaats voor een midden-/voorvoetlanding! YES! Ik deelde weer een favoriet (pasta)recept, en ook mijn ervaring met de draadloze oortjes van Bose waarmee ik loop.
Op zondag heb ik een “double date”, zodat ik besluit mijn ochtend-activiteit bij deze week te delen. Dat is een trail van ongeveer 15 kilometer. Het verslag van deze trail staat hier online, en de vlog van deze week is hier te vinden.

Vijfde week, 25-30 november

Ik kan wel zeggen dat ik de maand heb mogen afsluiten met een knaller. Want zoals gezegd had ik een “double date” op zondag. Na de trail in de ochtend, mocht ik in de avonduurtjes me helemaal “uitleven” op trampolines tijdens een “Bounzing bootcamp”, georganiseerd door Anita Nederland. Vanavond de laatste baantraining van de maand, die hopelijk weer nèt iets beter gaat dan vorige keer. Ik kom er wel! Misschien… ooit… 😉 Verder was het een relatief rustig weekje, waarin ik me suf zat te peinzen om een mooi gedicht te maken. Morgen, 1 december, hopen we de goedheiligman te kunnen verwelkomen en hij kan wel wat dicht-hulp gebruiken… 😉 De vlog van deze week volgt maandag, het verslag van de bootcamp houd je ook nog tegoed.

 

Al met al was dit een heerlijke maand. Mijn kuitproblemen heb ik definitief achter me gelaten, ik heb twee geweldige films gezien en heb een paar ontzettend toffe dingen mogen meemaken! Het aantal loop-kilometers valt nog wel wat tegen, net als het tempo van mijn intervallen. Maar goed, ik ben natuurlijk nog aan het opbouwen. Ruimte dus voor verbetering!

Dankjewel november, je was te gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.